دوره 4، شماره 2 و 1 - ( 1-1377 )                   برگشت به نسخه مرتبط | برگشت به فهرست نسخه ها

XML Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

احسانی مجید. چگونگی و شرایط تغذیه در استان فارس. حیات. 1377; 4 (2 و 1) :36-40

URL: http://hayat.tums.ac.ir/article-1-374-fa.html


چکیده:   (5280 مشاهده)
در این بررسی چگونگی و شرایط تغذیه در استان فارس و مسایل وابسته به آن مورد ارزیابی قرار گرفته است. مهمترین موارد جالب توجه عبارتند از سوء تغذیه پروتئین - انرژی ، عقب ماندگی رشد جسمی و کمبود میزان آهن و روی در بدن. عوامل دیگری مانند عادات سنتی تغذیه، کمبود بعضی از مواد غذایی، درصد بالای بیسوادی و عادات نادرست در تغذیه نوزادان نیز ارزیابی شده است. در برنامه های پیشگیری از بروز اختلالات تغذیه ای باید توجه کاملتری به چگونگی و شرایط تغذیه در این استان انجام شود. با توجه به اولویت و اهمیت تغذیه صحیح باید عوامل ایجاد کننده سوء تغذیه مورد بررسی و تحقیق بیشتری قرار گیرد.

متن کامل [PDF 450 kb]   (1730 دریافت)    
نوع مطالعه: گزارش موردی | موضوع مقاله: مراقبت‌هاي پرستاري
انتشار: 1392/5/7 | انتشار الکترونیک: 1392/5/7

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به حیات می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 , Tehran University of Medical Sciences, CC BY-NC 4.0

Designed & Developed by : Yektaweb